Top Menu

Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 8 title

type your text for 8th image here

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE Ispis E-mailOXYFAT

Djelotvorna metoda u otklanjanu lokalnim masnih naslaga i učvršćivanju mišića. Radi na principu elektrostimulacije i infracrvenih svjetlosnih elektroda koje dubinski zagrijavaju tkivo i zajedno sa strujom potiču lipolitičke procese u masnoj stanici a time i uklanjaju celulit.

TRETMAN BLATOM I BRŠLJANOM
Tretman za mršavljenje u termodeci. Znojenjem se izlučuju toksini iz organizma, te na taj način dolazi do skidanja kilograma, njege kože, detoksikacije, te i uklanjanju celulita.

BODY WRAPPING
Tretman za uklanjanje celulita, za tonus kože, podatnost, elastičnost te odvođenje toksina iz tijela. Tijelo se namaže anticelulitnom kremom te zamota u foliju.

COMFORT ZONE TRETMAN ZA CELULIT
Body strategist + remodeller. Intenzivni tretman specijaliziran za nepravilnosti na koži uzrokovane celulitom (narančina kora). Zagrijavanje stimulira mikrocirkulaciju i izlučivanje štetnih tvari. Sa lipolitičnim djelovanjem.

LIMFNA DRENAŽA APARATIVNA
Aparat za presso terapiju je dizajniran za limfnu drenažu putem posebnih "hlača" koje se stavljaju na noge i u njih se upuhuje zrak. Tretman je bezbolan i ugodan. Preporuča se i nakon operatvnih zahvata. Odvodi višak vode iz organizma, van kroz limfne čvorove, pospješuje mršavljenje i uklanjanje celulita te je i za cirkulaciju i unutarnji metabolizam.