Top Menu

Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 8 title

type your text for 8th image here

MASAŽE Ispis E-mailStudio-Beti Vam nudie sljedeće masaže:


SPORTSKA MASAŽA

Obrađuje se cijelo tijelo,a krajnji joj je cilj postizanje opuštanja mišića Djeluje na velike mišićne grupe s ciljem reaktivacije krvotoka, mobilnosti zglobova, opuštenosti mišića te uklanjaju miogeloze (nakupina mliječne kiseline koje se stvaraju zbog lošeg držanja, višesatnog sjedenja te lošeg položaja leđa).

KLASIČNA MASAŽA LEĐA I CIJELOG TIJELA

Ublažavanje bolova i opuštanje napetosti mišića. Djeluje ugodno i opuštajuće na cjelokupni organizam, tijelo se brže regenerira, a otpadne tvari lakše i brže se izlučuju iz tijela.

HOT STONE MASAŽA

Masaža vrućim vulkanskim kamenjem. Jedinstvena tehnika masaže za duboko opuštanje te ugodu zbog topline i blagotvornih svojstava eteričnih ulja, energetska masaža.


ANTICELULITNA MASAŽA

Potiče prokrvljenost kože i potkožnog tkiva, pomaže kod razgradnje masnih stanica, aktivira rad limfnog sustav time izlučivanje nakupljenih toksina iz organizma te tako smanjuje celulit.MASAŽA SA PINDAMA

Masaža se izvodi toplim, biljnim jastučićima (pindama) i biljnim uljima. Vrlo je opuštajuća i ugodna zbog mirisa Postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.


MASAŽA SA BAMBUSOM

Izvrstan, ugodan i vrlo nježan tretman koji se provodi specifičim pokretima uz pomoć bambusovih štapova. Učinkovita je i protiv celulita.